Da morgenmaden var klaret, k\u00f8rte vi ind til Alleppey for lidt shopping. Medens Niels fik en lang snak med en \u00e6ldre franskmand, fik Grethe k\u00f8bt 1,5 kg krydderier, der var mange l\u00e6kre krydderier at v\u00e6lge mellem, og det blev til hel kanel i to udgaver, nelliker, hvid peber, hel kardemomme, muskatblomst, frisk Kerala vanilje, og oveni fik Grethe for\u00e6ret en pose muskatn\u00f8dder og en stor pose med blandet masalakrydderier for\u00e6ret. Vi gik ned ad den travle forretningsgade, hvor der var et tempel p\u00e5 et lille torv. Da vi havde k\u00f8bt papirjulestjerner, satte vi os p\u00e5 en lille cafe og fik en iskaffe, som langt overhalede de mest l\u00e6kre frappe’ som vi har f\u00e5et i Gr\u00e6kenland.
S\u00e5 gik det gennem trafikmylderet og menneskemylderet tilbage for at finde Gopalan oppe ved kanalen.
Sidst p\u00e5 eftermiddagen gik vi en tur langs stranden, medens en meget r\u00f8d sol var p\u00e5 vej ned i havet. Om aftenen k\u00f8rte vi ind ad strandvejen til Dreamers Restaurant, der mindede om en hippiecafe fra 60-erne. Her fik vi noget meget l\u00e6kker mad oppe p\u00e5 deres f\u00f8rste sal med udsigt over stranden og det m\u00f8rke hav. Vi startede med vandmelon- og kaffecocktails, derefter fik vi veg.pakora, og s\u00e5 var der grillede k\u00e6mperejer og tunfisk med gr\u00f8nsagsris. Vi fik bestilt alt for meget mad, men det smagte rigtig godt.
M\u00e5nen l\u00e5 stadig som en sk\u00e5l ude over havet og palmerne, da vores hvide Ambassador med en hvidkl\u00e6dt Gopalan k\u00f8rte op for d\u00f8ren og sprang ud for at \u00e5bne d\u00f8rene for os.<\/p>\n